club bitlles colobrers

club bitlles colobrers

19 de març, 2018

9a JORNADA GRUP 7 C.B.COLOBRERS-C.B.SALOMÓ

Ahir es va disputar la 9a jornada que va quedar enderrerida entre el C.B.Colobrers i el C.B.Salomó, amb el resultat d'una partida guanyada per a  cada equip.
La primera partida va tenir un mal resultat pels locals ja que la puntuació va ser de 329 punts i 20 bitlles per als Colobrers a 376 punts i 29 bitlles per als de Salomó.
La segona partida va ser tot el contrari per als Colobrers que van guanyar amb una molt bona puntuació, el resultat va ser 385 punts i 32 bitlles per als Colobrers a 365 punts i 28 bitlles per als companys de Salomó,que ahir van jugar dos molt bones partides.
amb aquest resultat i el resultat del C.B.Sabadell que va guanyar al C.B.Vliadecans també en enfrontament enderrerit jugada ahir , la classificació queda en 1ª posició els Colobrers amb 33 punts, seguit del Sabadell amb 28 punts, el Salomó 3er amb 26 punts i el Guinardo 4rt amb 24 punts.
Amb aquesta classificació encara pot passar moltes coses, queden tres jornades de dos partits i enfrontaments directes i altres que no, però aquest grup tan igualat qualsevol pot guanyar.
Els Colobrers la propera jornada ens desplaçarem a Sant Llorenç Savall el 8 d'abril per jugar la 12a jornada contra el C.B.La Mola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada