club bitlles colobrers

club bitlles colobrers

15 de maig, 2018

7 FINALISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL!!!

TOT UN ÉXIT!!!
Set jugadors del Club Bitlles Colobrers s'han classificat per la final del Campionat de Catalunya individual, dos al circuit infantil, Adrian Perea en categoria aleví que s'ha classificat com a 3er del circuit individual i Gina Piñol en categoria infantil que s'ha classificat primera del circuit individual.
Aquest dos jugadors jugaran la final del Campionat de Catalunya individual el proper dia 26 de Maig a Tordera.
Els seniors que s'han classificat son la Fina Garcia que juga la final per defensar el titol aconsseguit l'any passat a Palamós com a  Campiona, els seniors masculins que s'han classificat son Antonio Montoya, Jose Cruz, Jose Perea y Xavi Romance.
Els Colobrers estan de festa perque la federació ens ha escollit com organitzadors del XX CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL DE BITLLES CATALANES el dia 3 de Juny de 2018 a les pistes municipals ce Castellar del Vallès, en el qual participem amb 5 jugadors del nostre club.
La final es classifiquen les 10 millors jugadores femines Sub 25 i 30 millors jugadores senior femenines i els 10 millors jugadors masculins Sub 25 i 50 millors jugadors seniors masculins del circuit individual.

2 comentaris: