club bitlles colobrers

club bitlles colobrers

16 de juliol, 2018

2n TORNEIG D'ESTIU LA PERXA D' ASTOR

Aquest dissabte els Colobrers s'han desplaçat a Sant Feliu de Buixalleu a jugar el 2on torneig d'estiu que organitza els companys de la Perxa D'astor.
Poc després de les 18:30 comença la primera part del torneig on 24 equips i una mica de calor s'enfrontaven en cinc rondes on els 4 equips amb millor puntuació pasarían a la final, el resultat va ser 1ers Alls Secs Piquen B amb 639 punts i 52 bitlles, segon Llofriu amb 639 punts i 51 bitlles, en tercera posició els Colobrers amb 628 punts i 50 bitlles i per últim els Alls Secs Piquen A amb 613 punts i 49 bitlles.
Passades les 21hores comença la final amb aquests 4 equips i un altre equip format pels cinc  jugadors amb millors puntuacions dels equips no classificats, a estat una final on els Alls Secs Piquen B i els Colobrers anaven frec a frec de principi a final.
Finalment els de Mont-ras van quedar primers amb 372 punts per 368 dels Colobrers que acaben en segona posició, els companys de Llofriu han quedat en tercera posició, quarts Alls Secs Piquen A i cinquens la selecció de jugadors.
Després es va repartir els premis i trofeus.
Tot seguit per acabar la nit vam fer un sopar de germanor amb tots els participants del torneig.
El Club Bitlles Colobrers felicitem a tos els participants, als campions i sobre tot als companys de La Perxa D'Astor per la gran  organització del torneig.
Moltes gràcies!!!



   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada